Home » Vibrators » Nora vibrator van Lovense.

Nora vibrator van Lovense.

nora vibrator

Een van de beste hightech-vibrators voor vrouwen!

Een vibrator als een konijntje dat net wat anders is!

Nora is een van de eerste seksspeeltjes voor vrouwen die de mogelijkheden van “online seks” vergroot via een wifi- of kabelinternet verbinding. Onze hightech-vibrator kan ter plekke of op afstand bediend worden via onze eenvoudig te gebruiken apps voor het mobieltje en de computer. Het kan ook verbinding maken met andere wifi seksspeeltjes en het reageert vrijwel in real-time op de handelingen van uw partner als u online speelt.

Seks op afstand.
Onze speeltjes zijn met elkaar gesynchroniseerd en reageren op basis van de bewegingen van uw partner. Met de ingebouwde geavanceerde sensoren voelt u bijna real-time reacties op alles wat u doet gedurende het spel.
Melding ontvangen als iemand wil spelen.
Optie om gewaarschuwd te worden als uw partner met zijn of haar seksspeeltje speelt in de “Solo”-modus.
Intelligente playback.
Bent u dol op de manier waarop uw partner uw speeltje bedient? De bewegingen van elke sessie kunnen worden opgenomen en weer worden afgespeeld wanneer u maar wilt. Beter dan de vooraf ingestelde patronen die andere seksspeeltjes hebben!

Zie exact hoe onze seksspeeltjes op afstand met elkaar gesynchroniseerd worden!

Men Masturbator

Als u de masturbator om uw penis schuift, zal de kop van haar seksspeeltje beginnen rond te draaien. Hoe sneller u het speeltje op en neer beweegt, hoe sneller haar vibrator zal bewegen!
Ladies Rabbit vibrator

Als u uw vibrator beweegt, zal de luchtpomp in zijn speeltje lucht beginnen te pompen, iets dat lijkt op het samentrekken van de vagina. De snelheid van uw bewegingen dicteert de kracht van de samentrekkingen en de trillingen die hij voelt.
U kan ons aanbod van Lovense hier terug vinden: erotiekfabriek

Plaats een reactie